Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-10-2017 10:03:06

hgjyufyt
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-10-2017
Messages: 2

new balance 580

https://static.highsnobiety.com/wp-content/uploads/2016/12/21150937/new-balance-580-steel-blue-0.jpg


Er is een paar New Balance sneakers voor elke gelegenheid, en de seizoenen zijn geen uitzondering. Dit is meer dan duidelijk in hun laatste new balance 580 polka dot release. De bovenkant van dit paar is gemaakt van bruin suede afgewerkt in toneleer. Het paar krijgt ook navy-meshpanelen die perfect in tegenstelling tot de suede-bouw en zijn witte steken werken. Een zoolgooze buitenzool zorgt ervoor dat de look mooi uitkomt met een witte midsole die de deal afdicht.


Als je van je New Balance sneakers houdt, met een verscheidenheid aan kleuren en materialen, dan is deze new balance 580 elite edition revlite gewoon voor jou. In deze nieuwe balans 580 zien we dat de toebox en enkel zijn bedekt met een zwart-wit geweven materiaal met zwart leer verschijnen aan de zijpanelen. Vervolgens zien we goudkolven op de N-branding op de zijpanelen en op de hielblad. Ten slotte zien we roze suède op de modder die een mooie pop biedt.


Herfst is een van de beste tijden van het jaar om te gaan wandelen vanwege de goede weersomstandigheden. New Balance heeft zojuist een gewijzigde versie van hun new balance 580 re-engineered silhouet uitgegeven. Deze nieuwe versie van de New Balance 580 staat bekend als de New Balance 580 Outdoor Boot en heeft een nieuwe middenbouw die geschikt is voor de koudere seizoenen. De bovenkant is samengesteld uit leer met mesh / neopreen om de enkel om extra comfort te geven. Andere details omvatten een REVlite middenzool, en een gedrukt "N" logo op de zijpanelen.


Met de herfst / winter seizoen in volle werking, zullen veel merken / modellen beginnen met de beschermende Gore-Tex technologie op hun bovenkant te gebruiken. Een model dat nogmaals Gore-Tex gebruikt, is de new balance 580 wanderlust. Komt in twee verschillende kleurwegen, laten we de schoen nader bekijken. The New Balance 580 Gore-Tex is een versie van het model dat wordt geleverd met een waterbestendig bovenste . Synthetisch leer zorgt voor de panelen, terwijl een canvas textuur op de rest van de schoen wordt genoteerd. Hieronder vindt u de gebruikelijke REVlite tussenzool, uitgevoerd in twee zwart-witte tinten op elk paar.


http://www.nbclassicstyle.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums