Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 06-10-2017 10:08:14

hgjyufyt
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-10-2017
Messages: 2

adidas tubular invader

http://www.glitterstripetrainers.co.uk/images/Unisex-Adidas-Tubular-Invader-Strap-Grey-Trainers.jpg


Ta till exempel adidas tubular invader strap. Hur många av er har hört talas om den här tubularmodellen? Låt oss sätta en del sken på skogen riktigt snabbt. Tubular Invader kommer tillverkade av en mocka övre. Hälgregionen verkar vara tillverkad av något slags texturerat material. En plastklackbur förbinder sig med mocka som placeras på skos främre del. Läderfodral och en mocka på tungan ger skon en utmärkt touch och känsla, medan den övervägande vita mellansolen rensar saker upp lite. Om du tittar på den bakre delen av sulan märker du att den röda delen av sulan kommer med ditt traditionella Tubular-motiv.


Senast erbjuds i rött, återkommer adidas tubular invader herr i en annan färgväg den här säsongen, även om den ligger i en mer traditionell palett. Den underdimensionerade sminken består av tonal svart över sin fullkorniga läder, mocka och syntetiska övre. Den diskreta designen är utrustad snyggt med en ren, vit mellansula och en EVA-stödd häl. Bland de anmärkningsvärda detaljerna finns ett vristband för ytterligare förstärkning, den ikoniska tre stripmotivet över dess sidopaneler och en trefoil-logotyp på tungan.


adidas tubular invader 2.0 består av varumärkets senaste livsstilsilhouette denna säsong, vilket gör en vibrerande färgväg av röd / vit. Den täcker modellens mocka övre, silverkets krage och hälsdel består av ett texturerat reptilliknande läderöverdrag . Mer mocka är uppenbart på tungan, medan modellen har ett märkt elastiskt band på hälen för ytterligare känsla. Avvikelse mot en skarp vit gummisula och mer röd påsar hälen, sneakeren är färdig med perforeringar på tå-låsen och etikettens ikoniska trekantiga motiv över dess sidopaneler.


Senast erbjuds i all-röd, den nyintroducerade adidas tubular invader dam erbjuds nu i en dämpad finish av onix för sin senaste iteration den här säsongen. Komprimerad av slät mocka över sin snäva övre, appliceras även miniatyrperforeringar på tåboxen för att säkerställa tillräcklig ventilation, medan den igenkänningsbara märkningen med tre streck pryder sina sidopaneler. Vidare definieras av dess underskriftsgummiband på hälen, modellen är toppad med en matchande fullängds gummisula.


http://www.runarunse.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums