Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-10-2017 08:54:17

zjywsxhg
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-10-2017
Messages: 3

adidas nmd city sock

https://cdn5.kicksonfire.com/wp-content/uploads/2016/05/adidas-NMD-City-Sock.jpg


Net als de adidas nmd city sock gum Raw Pink gingen we gewoon over, deze nieuwe colorway van de adidas NMD Stad Sock 2 wordt ook geleverd met een gloednieuw ontwerp op zijn Primeknit bovenste. Het vrijgeven van volgende maand, laten we een dichter look.The adidas NMD Stad Sock 2 begint met een Trace groene Primeknit bovenste bedekt met een nieuw ontworpen geometrisch schaduw breipatroon. compensatie van de tonale uiterlijk van de schoen de Raw Pink opgemerkt op EVA tussenzool pluggen (mediale zijde) en de gestreepte sokachtige collar. de Witte Boost middenzool, Zwarte rubberen zool, en een merkwaardige hieltrekblok maken de look van de schoen compleet.


In aanvulling op de patroon bovenste, deze nieuwe adidas nmd city sock zwart sneakers zijn voorzien van horizontale stiksels, waar veters zou worden op meer prehistorische kicks-een knipoog naar de manier waarop sneakers gebruikt om te kijken voordat Adidas hen opgestart in de 22e eeuw. De Texas Longhorns-ish verbrande oranje kleur verschijnt op de handtekeningmodelleringssteun van de NMD op de middelzool- maar is meer een aanvulling op het wit / zwart schema dan een ondeugend ontwerp bloeit. En als je denkt dat de luipaarddruk gewoon voor de show staat, wel, oke, Het is, maar het is ook meer en koeler dan het lijkt. Dankzij wat Adidas de 'Shadow Knit' techniek noemt, verandert het alsof de schoen verandert hoe donker of licht de luipaarddruk verschijnt. Denk aan de print minder als een luipaard dan als een robotleepard uit de toekomst die is gebouwd om zich te kamoufleren tussen stadsgebouwen. Geschikt voor, voor de schoen komen we voor wanneer we futuristisch voelen.


De adidas nmd city sock rood 2 Sashiko is net als de NMD R1 Zebra Pack en alle stijlen komen aan bod in dezelfde zwart-wit kleurenschema. De volledige Primeknit bovenste is gedetailleerd met een glitch camopatroon, terwijl de drie strepen branding wordt gezien op het hiel tabs. Het compleet maken van het tweekleurige ontwerp is een witte Boost middenzool en halfdoorschijnende buitenzool.


adidas nmd city sock grijs is beroep doet de hulp van The Good Will Out (TGWO) met deze nieuwe gezamenlijke colorway van de adidas NMD Stad Sock Trail.TGWO zal nemen van de NMD Stad Sock en geven hun eigen touch die begint met een black-out Primeknit bovenste. De grootste en meest opmerkelijke veranderingen zijn onder andere een nieuwe gespband op de middelvoet en een nieuwe rubberen buitenzool. In de details zijn er trekvaten op de tong en de hak, en een zwarte Boost-middelzool met bijpassende EVA-inserts.


http://www.runrunbe.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums