Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-10-2017 03:26:51

ghkmjhn
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-10-2017
Messages: 3

adidas nmd city sock roze

https://asphaltgold.de/media/catalog/product/cache/1/image/930x669/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/d/adidas--nmd-cs1-city-sock-pk-core-black--core-black--gum-ba7209_2.jpg

De NMD City Sock komt voor adidas nmd city sock groen de herfst van 2016 in een nieuwe grijze / witte kleurweg. Met een volledig Primeknit bovenste materiaal en zit op het populaire Boost Outsole van het merk, heeft u een directe winnaar in de hand. Deze schoen is gemaakt van een ademhalend en lichtgewicht gaas dat in een prachtige zalmkleur gekleed is.

We hebben eigenlijk net adidas nmd city sock 2 een paar weken geleden de nieuwe versie van de City Sock-versie gezien, maar deze laatste kleuren gebruiken gebruik van de oorspronkelijke vorm die begin 2016 net na de originele NMD zat. In twee gestreepte bakkleuren, De flat tinten helpen het patroon te accentueren over de stretchy primeknit shell.

De paren komen in twee kleuren, adidas nmd city sock blauw zwart en wit, zijn zowel een bovenste materiaal in primeknit, een boost middelzool, maar van vorige versies wordt dit samengesteld met een rubberen zool. Het paar bestaat uit zwart Primeknit bovenste materiaal, een witte boost middenzool en zwarte EVA stekkers. We zullen de kalligrafie van Mikitype aan de binnenzijde hebben, op een EVA-stekker en op inserts.

Maar zelfs zonder de adidas nmd city sock roze beroemdheden die thuis komen, is het idee dat Adidas het moment is van het sneaker-etiket. Het eigen product van het merk heeft nieuwe eerlijke niveaus bereikt. De ongelooflijk koele en comfortabele Ultraboost, die Adidas voor het eerst debuteerde als de grootste rennende schoen van de all-time, kan eigenlijk een legitieme claim voor deze titel maken.

http://www.zwartstyle.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums