Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-10-2017 03:24:18

dacxiangbao
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-10-2017
Messages: 3

Nike kvinder air presto ultra breathe sunset glow

https://thesolesupplier.co.uk/wp-content/uploads/2016/03/Nike-Air-Presto-Safari-01.jpg

Nike air presto essential mænd hvid erstatter den sædvanlige neoprenkonstruktion med en All-Flyknit-konstruktion, der sandsynligvis leverer ensartet ydeevne - let åndbarhed med måske en højere stabilitet - men påfaldende forskellige nye udseende; så meget mere, takket være en frisk hightop krave. Signaturen til en tilpasning bliver endnu mere dyb takket være brugen af ​​Flyknit i overdelen, som leverer stræk i kraven, ventilation i tå og tunge og understøtter hælen og under tåhætten. Buret er re-konstrueret til at passe til Flyknit-øvre, mens ultra-værktøj med gummi i højkontakt slidområder giver forbedret komfort og holdbarhed.

Nike Air Presto blev oprindeligt udgivet i 2000 og blev berømt for sin irreverente reklame, alfa-dimensionering og sokkel-lignende konstruktion. I årtusindet siden har skoen overskredet præstationer, der løber for at blive en sportstilarmatur. Nu, 16 år efter introduktionen, opdaterer Nike ikonet med nye materialer og teknologi. Resultatet er nike air presto flyknit ultra sort. Skoens signatur-til-en-pasform bliver endnu mere dyb ved brug af Flyknit i overdelen, som leverer stræk i kraven, ventilation i tå og tunge og støtte i hælen og under toecap. I en anden først til Presto-franchisen har Nike Air Presto Ultra Flyknit en mid-cut krave, som giver en moderne æstetik. TPU-buret er reengineret til at passe til Flyknit-øvre, mens ultra-værktøj med gummi i højkontakt slidområder giver forbedret komfort og holdbarhed.

Nike kvinder air presto ultra breathe sunset glow erstatter den sædvanlige neoprenkonstruktion med en All-Flyknit-konstruktion, der sandsynligvis leverer ensartet ydeevne - let åndbarhed med måske en højere stabilitet - men påfaldende forskellige nye udseende; så meget mere, takket være en frisk hightop krave. Signaturen til en tilpasning bliver endnu mere dyb takket være brugen af ​​Flyknit i overdelen, som leverer stræk i kraven, ventilation i tå og tunge og understøtter hælen og under tåhætten. Buret er re-konstrueret til at passe til Flyknit-øvre, mens ultra-værktøj med gummi i højkontakt slidområder giver forbedret komfort og holdbarhed.

Nike Air Presto blev oprindeligt udgivet i 2000 og indeholdt et innovativt design og en unik størrelsesstruktur. I stedet for at bruge det traditionelle skostørrelsessystem anvendte Presto et tøjstørrelsesdiagram, fordi Presto blev spioneret som "t-shirt til dine fødder". Med de seneste retroudgivelser har vi set Nike bevæge sig ud over tøjets størrelsessystem, de har også flyttet ud over det originale strækmaske design. nike air presto mid utility ulv grå er en reimagined version af originalen, der er klar til vinteren. De er fremstillet med en vejrbestandig øvre for at holde dine fødder tørre under våde forhold. Plus, de har også en mid-cut krave til komfort, to lynlås til nem on / off applikation, reflekterende accenter og en klæbrig gummi ydersål. Denne helt nye tag er i øjeblikket tilgængelig i en overvejende sort farvelægning nu på Sneakerhead.

http://www.nyekollektion.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums